Van Huis Uit is Daglichtspecialist in het verbouwen van monumenten, boerderijen, woningen, stallen en bijgebouwen.

Toepassingen en Monumenten

image-2De nostalgische metalen dakramen van FEROLUX worden in veel gebouwen toegepast waar uitstraling of regelgeving dit voorschrijft. In veel monumentale panden en boerderijen zijn in het verleden gietijzeren dakramen toegepast, deze kunnen perfect vervangen worden door deze geïsoleerde nostalgische dakramen om zo ook een de eisen van deze tijd te voldoen. Ook monumentenzorg past de FEROLUX nostalgische dakramen toe in monumentale panden.

Het uitgebreide gamma maakt het mogelijk om bij het ontwerpen van uw woning, pool house of bijgebouw een juiste keuze te kunnen maken. De dakramen brengen sfeer en nostalgie in een gebouw wat u met een standaard hedendaags dakraam niet kunt realiseren.

EXCLUSIVE Dakramen

De metalen dakramen die in eigen smederij produceren worden, zijn exclusief in uiterlijk, isolatie en kwaliteit. Momenteel zijn er 11 verschillende type en maatvoeringen waar u uit kunt kiezen wat het beste bij uw woning of stijl past.

Isolatie

Tegenwoordig zijn de woningen hoogwaardig geïsoleerd, om aan de huidige normen te kunnen voldoen zijn de dakramen ook voorzien van HR++ beglazing en hebben een geïsoleerde basis zonder koudebrug. De Dakramen zijn voorzien van een rapport voor de isolatiewaarde, deze geeft een U-waarde van 1.55 K/m2 wat zeer hoog is voor een metalen dakraam en hiermee voldoet aan de huidige norm.

Voorbeeld logoMontage

Wanneer u kiest voor een FEROLUX nostalgisch dakraam dan wilt u ook dat dit netjes en goed gemonteerd wordt, wij hebben een samenwerking met FEROLUX voor de vakkundige montage van de nostalgische dakramen.

De Dakvenstermeesters zijn geschoolde vaklieden die de dakramen perfect weten te plaatsen en eventueel van de juiste binnen-afwerking kunnen voorzien, montage is altijd met 10 jaar garantie. Voor een Dakvenstermeester bij u in de regio kunt u kijken op de volgende pagina.

Overzicht_afmetingen_modellenVraag hier uw offerte aan:

Product gegevens

 

Persoonsgegevens